My-T-Gear handschoenen 560 PU coating


sinds 4-9-2021 03:05:18

Grote foto my t gear handschoenen 560 pu coating kleding heren overige herenkleding
prijs: € 2,99
Locatie : Rijswijk  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

My-T-Gear handschoenen 560 PU coating
Deze handschoenen zijn perfect voor het gebruik op een filmset of video productie. Aangezien de film- en video industrie weer langzaam van start kan gaan, zullen er strenge maatregelen van kracht zijn voor de veiligheid en gezondheid van de crew. De bekende latex handschoenen zijn niet bestand tegen het handwerk van een filmset of video productie. Deze handschoenen zijn sterker en dikker van kwaliteit, zonder het gevoel en grip te verliezen. Ook zijn de handschoenen makkelijk te reinigen met handgel of andere hygiëne artikelen.


Cinesupport.nl: Voor professionals door professionals

Beste prijs garantie - gratis verzending vanaf € 99, - advies van professionals uit video- en filmindustrie - 14 dagen bedenktijd - meer dan 50 bekende merken.

Cine Support is een Nederlandse importeur en distributeur. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment voor filmmakers, camjo’s, freelancers, DOP’s en productiebedrijven. Daarnaast bieden wij 1e klas customer service en kennis van al onze producten van professionals uit de video- en filmindustrie.

Cine Support
Helpdesk: 085 1309117
Email: helpdesk@cinesupport.nl

Meer weten? Klik op de link of neem contact met ons op!
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 tot 18:00 op 085-1309117. Liever mailen? Stuur een mail naar helpdesk@cinesupport.nl. Wij helpen je graag verder.
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): MTG-560Z


Kenmerken: Kopen in RijswijkKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25272201 Meld aan Aanbodpagina