WileyX - BOSS, meekleurend grijs / mat zwart frame


sinds 18-3-2019 14:28:20

Grote foto wileyx boss meekleurend grijs mat zwart frame kleding heren overige herenkleding
prijs: € 159
Locatie : Vlaardingen  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Kleur : Zwart
Staat : Nieuw

Beschrijving

De perfecte Wiley X zonnebril voor elke situatie. Deze Wiley X Boss heeft Light Adjusting grijze glazen (meekleurend grijs) die je onder alle lichtomstandigheden het beste zicht geven. De Boss heeft heeft een facial cavity seal om (te) veel lucht bij de ogen weg te houden en zorgt voor een zeer comfortabele en goed afsluitende zitting. Door het mat zwarte frame heeft deze zonnebril een stoere uitstraling. Het imposante en robuste ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt.
De WileyX Boss is een modieuze en stevige zonnebril voor on-the-job, on-the-road en in je vrij tijd. De Wiley X Kobe heeft 'wrap around' ontwerp waardoor deze als gegoten op je hoofd zit, in wat voor situatie je ook zit. De bril zit altijd stevig op je hoofd zonder te schuiven.
De Boss beschermd je ogen tegen van alles van insecten tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Door het tijdloze design heeft deze zonnebril een stijlvolle uitstraling waar je jaren plezier van gaat hebben. De WileyX Kobe is onder andere geschikt voor vissen, varen, motorrijden, autorijden, sporten, skiën of gewoon voor in je vrije tijd op een terrasje. Het ontwerp garandeert dat je een goed uitziende en prettige zittende zonnebril hebt die optimale bescherming voor je ogen biedt. De onbreekbare selenite polycarbonaat glazen zijn behandeld met een speciale anti-kraslaag die de glazen langer mooi houdt. Door het facial cavity seal heb je tevens geen last van beslaande glazen. Of het nu in je vrije tijd of op het werk is, je zult je veilig, comfortabel en cool voelen met deze WileyX Boss. Een mooie, stijlvolle en functionele beschermende zonnebril.
Meekleurende glazen
De meekleurende grijze glazen hebben een kleurverloop van bijna doorzichtig als je niet in de felle zon loopt - 85% van het licht wordt dan doorgelaten - tot 15% licht doorlating als je buiten in het zonnetje bent. Dit zorgt ervoor dat je altijd een comfortabel zicht hebt waar je ook bent.
WileyX zonnebril op sterkte.
Deze WileyX bril is door ons op sterkte leverbaar. De bril kan gemaakt worden met multifocale (varifocale) en meekleurende glazen.
Specificaties:
Opbergdoosje inbegrepen
Onbreekbaar Selenite Polycarbonaat lenzen die voldoen aan de High Velocity en High Mass Impact standaarden
Voldoet aan EN 166 F standaard
100% UV-A en UV-B beschermend
Elastisch bandje en T-peg strap inbegrepen
Afneembaar Facial Cavity Seal
Krasbestendige coating
Lengte pootjes 125 mm
Breedte neusbrug 18 mm
Hoogte lens 41,89 mm
Breedte lens 68,39 mm
Past op hoofdmaat M tot L
Licht transmissie 85% - 15%
Bril op sterkte mogelijk vanaf -4.00 tot +3.50 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.
Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Wileyx-shop website

Kenmerken: Kleur: Zwart, Staat: Nieuw, Kopen in Vlaardingen


E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22289465 Meld aan Aanbodpagina